החוויה שלי עם שלומי התחילה עוד בשלב הקניות.
כבר בשלב זה, דרך הקניות דרך בחירת המצרכים של שלומי, התחילה הפנטזיה על הארוחה.
הרגשתי שבמהלך הקניות שלומי רואה בעיניו את הארוחה, חש את הטעמים והתחושה שלו עברה גם אליי.
הייתה סעודה ל- 30 חברים, שאף אחד בה לא נשאר רעב.
כמי שמאוד אוהבת לאכול, והחוויה האוראלית היא חגיגה בפני עצמה. קשה לי לתאר את התחושה (בלי לפגוע בחוויה)של פעילות בלוטות הטעם, עם כל ביס עם כל לעיסה, שבה מיצי התבשילים מתמוססים, חלל הפה שלי התעורר לחיים ונחשף להרמוניה של טעמים, שהלכה והשתבחה עם כל נגיסה, מגוון הטעמים של התבשילים, מילא לי את הפה ואת הנשמה במידה אופטימאלית.
בתבשילים של שלומי, אפשר היה לחוש לא רק את הטעמים, אלא גם את אנרגיית האהבה, האוכל היה מתובל אהבה.
זה, מה שהוסיף את הטעם המיוחד.
השיא היה למחרת בבוקר, כשהתעוררתי הטעם עדיין נשאר לי בחלל הפה.
תודה רבה
טל גלעדי.
שלומי איש שלום, שפרץ את מחסום גישתי למטבח:) אני רוצה לומר לך שאתה מורה מופלא הראשון שגרם לי להעז להקפיץ פסטה במחבת... ולעלות באש בשר...(ושעוד יצא טעים) והכי סבבה הייתה התחושה שאנחנו מכירים מאתיים שנה, למרות שרק נפגשנו, במטבחושאנחנו שני אנשים שמבשלים ביחד...לרוב כמעט לא זכרתי שאתה פה על תקן זה שמלמד אותי, או יודע יותר ממני.
פשוט הרגשתי בבית ונסחפתי ליצירה אז זהו, סחתיין עליך, נתת לי מתנה ענקית ליום הולדת 37, ככה מה שנקרא על הדרך, ובלי מאמץ ועוד יצא שפגשתי בן אדם מקסים, מלא סבלנות ועם לב רחב מה עוד אפשר לבקש?
אילאיל אלכסנדר
היה כיף, זורם, אמיתי, הענקת תחושת בטחון, היית סבלני והייתה אווירה כייפית,
כל הזמן חיפשתי מה עוד לעשות, נהניתי מכל רגע, מהריחות, מחיתוך הירקות, מהצחוק, מהדמעות של הבצל, היה לי כיף להיכנס למטבח ולהעביר ערב של בישול עם מישהו נפלא וכייפי כמוך. זה היה כיף פתאום, לבשל רגוע וזורם.
אתה מדהים, ואתה מלמד מה לעשות ואיך לעשות, ואיך לתת הרגשה שזה לא רק אתה, זה גם אני :).
אז המון המון תודה על ערב מופלא, אני ממליצה בחום, אתה בא עם המון אהבה והיא פשוט נשפכת ממך החוצה.....
אלינור תבור
הגענו, חבורה של אנשים שרגילים להיות ביחד, ולא ידענו מה לעשות.
שלומי גילה מקצועיות רבה, גם בהכנת האוכל (שיצא כל כך טעים, ללקק את האצבעות!!!), וגם בלהנחות אותנו הוא השתלט על העניינים בקלות .
כמעט הרגשתי כאילו שכולנו עומלים ליצור ארוחה במסעדת פאר, וששלומי מנצח על המקצב, התבלינים, הריחות, והפעולות תוך כדי פיזוז קליל.
ההפתעה הגדולה הייתה בקרב הדור הצעיר 6 ילדים כרכרו סביב שלומי להכנת פיצה
והוא פילס את דרכו ביניהם, לא מוותר על התזמון של הבצק לתפוח, ועוד כל מיני מילים שהשתמש בהן והיו מעניינות, הילדים היו עם מלא בצק על הידיים, וחדוות יצירה,
השקט ששרר אצל כולנו, גדולים וקטנים כאחד, כשסירי הפויקה הוסרו מהאש כדי שנאכל מהם, הביע את העונג והשמחה של חבורה שהצליחה.
שלומי! תודה!
הילה ארי
שלומי הוא איש עם המון אהבה ובכלל זה אהבה גדולה לאוכל- מחומר הגלם ועד המנה המוגמרת, שלומי אוהב כל חלק באומנות שנקראת בישול. כמובן שזה ניכר באוכל הנפלא שהוא מכין ובדרך העברת הידע שלו לאחרים.
את שלומי הכרתי כאשר הצטרפתי למטבח של מסעדת "אמורה מיו", כטבח מתחיל ללא ידע וניסיון במטבח המקצועי, שלומי העביר לי מהידע והתשוקה שלו לבישול, בסבלנות ובכיף גדול.
משלומי למדתי להשתמש בדמיון שלי בבישול ולדעת שבאוכל ובבישול הכל אפשרי.
אני מאחל לכל אחד שרוצה ללמוד או להתנסות בבישול מורה כמו שלומי אדיב, מקצועי, עם נשמה גדולה ואהבה אינסופית לאנשים ולאוכל.
קובי חזן
שלום שלומי
השתתפנו בסדנת האוכל ההודי ביום שישי.
קודם כל הסדנה הייתה מעולה, האוכל שלקחנו הביתה נאכל עד תום, וזכה לתשבחות.
תודה
סוזי ושמעון
הי שלומי, קודם כל רציתי שוב להודות לך על ערב מקסים! החבר'ה נהנו מאוד לא הפסקתי לקבל מחמאות שכמובן מגיעות לך. היה גם טעים וגם נעים שוב תודה ויום נפלא ! בברכה אורית
שלומי הוא נפלא לשלום בית.
בעלי מגרגר, בשקט מקווה שאף אחד לא שומע את זה ומתחיל סיבוב שלישי.
להפתעתי גם הילדים לא מקשיבים כי כל אחד מהם מזנב בחלה לנגב את הצלחת.
האמת, שמשאיר גם לי זמן פשוט לאכול, פחות מהם, כי אני בדיאטה כמו תמיד, אבל הרבה
יותר מאשר כשאני מבשלת.
זה עולה לי פחות, זה שווה לי יותר, זה גם הרבה יותר טעים, למה לא הכרתי את שלומי קודם?
בעצם אני חוזרת בי מכל מה שכתבתי לפני שהוא ייחטף על ידי אחרים והוא ייעלם לי.
תודה
אורנה גאון רוזנבלום
בשם כל הצוות ברצוני להודות על יום מהנה במיוחד, על הלימוד המקצועי, הסבלנות, הטיפים והדרך הנעימה בה שלומי העביר את הסדנה.
אני חייב לציין כי אני אישית כבר ניסיתי בבית חלק מהמתכונים ואני ממליץ לכולם להיכנס לאתר ולנסות את מגוון המתכונים המצוין.
בברכה,
אביב