דרכי במטבח התחילה בזמן שלמדתי קולנוע, מצאתי את עצמי מבשל ארוחות לצוות בהפקות ודי מהר ויתרתי על הקולנוע והחלטתי שאני רוצה לבשל.
חבר סיפר לי שנפתחת מסעדה איטלקית חדשה, "אמורה מיו", ומחפשים צוות לקראת הפתיחה. התקבלתי לעבודה, ובמשך תקופה הייתי צמוד לשפית תמר סגרי, שלימדה אותי את יסודות המטבח האיטלקי. בהמשך עבדתי כשף המסעדה במשך שנתיים נוספות.
במקביל למדתי קונדיטוריה ב"תדמור", ואת הסטאז' עשיתי ב"לה סנטרל".
בסיום הלימודים, עבדתי בקונדיטוריה של ה"בראסרי", המתמחה בלחמים, מאפים וקינוחים צרפתיים.
עברתי למסעדת "פורטונה דל מאר", למשך שנתיים והתמחיתי בטכניקות מגוונות של הכנת בשר, דגים ופירות ים.
באותה התקופה עבדתי במקביל עם השף חמודי, ב"בית מספר 3" ביפו, אירועי גורמה המבוססות על חומרי גלם ייחודיים (קיפודי ים, לובסטרים טריים, כמהין ועוד).
לאחר מכן ובמשך שלוש שנים עבדתי בתפקיד השף במסעדה ההודית הצמחונית "24 רופי". למדתי את הבישול ההודי מן היסוד, כתבתי את ספר המתכונים של המסעדה וניהלתי את המטבח. במהלך השנים נסעתי מספר פעמים להודו, שם למדתי בקורסים שונים טכניקות ועבודה עם חומרי גלם מקומיים.
עשר שנים מלמד בישול במרכז לקולינריה חווייתית בתל אביב. מעביר סדנאות ממגוון מטבחים שונים.
במשך השנים האחרונות שותף בקייטרינג www.itsfresco.com